Tugasan Semseter 1
HSK 102 Asas Masakan Barat / Basic Western Cookery
Kompetensi : 1. Prepare International Hot Sauces
2. Prepare International Hot Soups
1. Senaraikan contoh-contoh masakan sos panas antarabangsa.
2. Senaraikan bahan-bahan dan langkah penyediaan untuk empat jenis sos panas antarabangsa.
3. Senaraikan contoh-contoh masakan sup panas antarabangsa.
4. Senaraikan bahan-bahan dan langkah penyediaan untuk empat jenis sup panas antarabangsa.
Panduan:
Sumber boleh diperolehi daripada buku rujukan di bilik MPAV atau menggunakan carian google atau yahoo dalam internet.
Tarikh tutup penghantaran tugasan : 14 Februari 2014
HSK 102 Asas Masakan Barat / Basic Western Cookery
Kompetensi : 1. Prepare International Hot Sauces
2. Prepare International Hot Soups
1. Senaraikan contoh-contoh masakan sos panas antarabangsa.
2. Senaraikan bahan-bahan dan langkah penyediaan untuk empat jenis sos panas antarabangsa.
3. Senaraikan contoh-contoh masakan sup panas antarabangsa.
4. Senaraikan bahan-bahan dan langkah penyediaan untuk empat jenis sup panas antarabangsa.
Panduan:
Sumber boleh diperolehi daripada buku rujukan di bilik MPAV atau menggunakan carian google atau yahoo dalam internet.
Tarikh tutup penghantaran tugasan : 14 Februari 2014
Tiada ulasan:
Catat Ulasan