Modul : HSK 102 Asas Masakan Barat
Kompetensi : 1. Mise En Place
2. Stok putih
3. Stok perang
Soalan 1: Senaraikan kod warna (UK) landas cincang mengikut kegunaan.
Sertakan gambar atau lakaran untuk menyokong jawapan anda.
Kompetensi : 1. Mise En Place
2. Stok putih
3. Stok perang
Soalan 1: Senaraikan kod warna (UK) landas cincang mengikut kegunaan.
- Hijau
- Kuning
- Merah
- Putih
- Biru
- Coklat
Soalan 2 : Terangkan kepentingan mise en place dalam penyediaan makanan.
Soalan 3 : Namakan dan terangkan pakaian seragam chef.
Soalan 4 : Senaraikan bahan dan langkah penyediaan stok putih dan stok perang.
Sertakan gambar atau lakaran untuk menyokong jawapan anda.
Jenis Font : Times new roman
Size : 12
Spacing : 1.5
Tarikh akhir penyerahan tugasan : 3 Februari 2013 / Sebelum jam 4.30 pm.
Tiada ulasan:
Catat Ulasan